Příprava náhledu

Veřejný návrh na odkoupení akcií Monety
    08/02/2021

V pondělí 8. února 2021 uveřejnila společnost Tanemo a.s., patřící do skupiny PPF, veřejný návrh dobrovolného odkupu části akcií MONETA Money Bank, a.s. (dále jen Moneta). Návrh byl uveřejněn na internetových stránkách Monety a v Obchodním věstníku. Vedle toho je návrh dostupný na webových stránkách www.ppf.eu/cs/tanemo, kde jsou také vzorové formuláře a další podrobnosti k tomu, jak postupovat při přijetí návrhu. Vlastníci akcií Monety mohou tento návrh přijmout do 26. února 2021. Procesem akceptace a vypořádáním byla pověřena PPF banka a.s.

Společnost Tanemo nabízí akcionářům Monety odkup jejich akcií za cenu 80 Kč za jednu akcii.

V případě nejasností mohou akcionáři své dotazy zaslat e-mailem na adresu info@tanemo.eu.