Příprava náhledu

Telenor banka je nově Mobi Banka
    10/10/2019

Bělehrad 10. až 18. října 2019 – Telenor banka nově působí pod novým názvem Mobi Banka. Jedná se o přirozený krok v rozvoji první mobilní a online banky v Srbsku po jejím převzetí skupinou PPF v únoru letošního roku. Současně se změnou názvu banka představí svou novou vizuální identitu.

„Nový název Mobi Banka plně vyjadřuje náš strategický záměr spočívající v dalším rozvoji pokročilých digitálních produktů, které mohou klienti využívat především prostřednictvím mobilního a online bankovnictví. Banka se i nadále soustředí na synergii se společností Telenor Serbia. Je nám velkým potěšením představit tento nový název a vizuální identitu banky více než 450 tisícům našich klientů. V nadcházejících letech budeme usilovat o to, aby inovace Mobi Banky aktivně přispívaly k pokračující transformaci bankovnictví v Srbsku směrem k vyšší mobilitě, bezprostřednosti, jednoduchosti a užitečnosti pro klienty,“ prohlásil Miloš Brusin, předseda představenstva Mobi Banky.

V nadcházejícím období tato změna proběhne v podobě změny názvu mobilních a webových aplikací na Mobi Banka. Kromě nového vzhledu a názvu si aplikace banky ponechají všechny své dosavadní funkce. Nový svěží design získají také webové stránky, pobočky, bankomaty a objeví se i v prodejnách Telenoru.

Tato změna se nijak nedotkne stávajících čísel účtů klientů, tarifů, produktů ani služeb.

Další informace naleznete na webových stránkách Mobi Banky www.mobibanka.rs.