Telefónica CR: Změna na pozici finančního ředitele
    18/03/2014

Stáhnout soubor PDF

Do pozice ředitele divize Finance společnosti Telefónica Czech Republic bude k 1. dubnu jmenován současný první místopředseda představenstva Martin Vlček. Nahradí tak Davida Melcona, který se po dvou letech vrací zpět do centrály španělské skupiny Telefónica. Martin Vlček finanční divizi povede dočasně a zároveň bude pověřen výběrem vhodného kandidáta na jejího ředitele.

Martin Vlček měl jako investiční ředitel ve společnosti PPF, mimo jiné, odpovědnost za akvizici Telefónica Czech Republic. V minulosti působil jako externí poradce PPF. V letech 2002 - 2011 pracoval pro Penta Investments jako investiční manažer a posléze jako ředitel maloobchodní sítě. Martin Vlček má bohaté zkušenosti především v oblasti transformace společností.