Společnost PPF Life Insurance zveřejnila výsledky za 1. čtvrtletí roku 2014
    19/06/2014

Předepsané pojistné z dlouhodobých spořicích a penzijních produktů společnosti PPF Life Insurance za 1. čtvrtletí roku 2014  činilo 643 mil. rublů, což představuje nárůst o 35,9 % oproti 1. čtvrtletí roku 2013. Objem plnění vyplaceného klientům za stejné období se zvýšil o 34 % na 227 mil. rublů.

Sergej Perelygin, generální ředitel společnosti PPF Life Insurance, prohlásil: „S výsledky činnosti společnosti za první čtvrtletí jsme spokojeni. Stanovené úkoly se nám podařilo splnit kvalitní práci sítě pojišťovacích agentů, kterou k dnešnímu dni tvoří zhruba 80 poboček, a také díky sladěné a produktivní práci celého týmu. Pokračovali jsme v dynamické expanzi do regionů v rámci schválené dlouhodobé strategie. Rozvoj regionální sítě společnosti umožňuje zajišťovat stabilitu a spolehlivost podnikání a dlouhodobě zvyšovat jeho ziskovost. Současně s tím plánujeme pokračovat v zavádění nových pojistných produktů, rozvíjení spolupráce s makléři a zdokonalování služeb zákazníkům – v dubnu byla na webových stránkách společnosti spuštěna služba Osobní pojistná kancelář, kterou již využilo zhruba 6 500 osob.“