Vážený uživateli, je nám líto, ale Váš prohlížeč nepodporuje plné zobrazení webu. Doporučujeme Vám přejít na jeho aktuálnější verzi (MS Edge) nebo na některý z nejčastějších prohlížečů (Chrome, Firefox, Safari).

Skupina PPF získala srbskou Telenor Banku

Yettel

20/2/2019 | 1 minuta čtení

Kopírovat odkaz
Skupina PPF oznamuje, že po obdržení všech potřebných souhlasů získala od telekomunikační skupiny Telenor 100% podíl v srbské Telenor Bance. Transakce byla součástí akvizice telekomunikačních aktiv operátora Telenor ve střední a východní Evropě, konkrétně v Maďarsku, Bulharsku, Černé Hoře a Srbsku.

Telenor Banka byla součástí skupiny Telenor, která ji získala v roce 2013 od KBC Bank Srbsko. V září 2014 byla přejmenována na Telenor Banku. Banka se specializuje na inovativní on-line finanční služby a jako první v Srbsku zavedla mobilní a internetové bankovnictví. Telenor Banka poskytuje své služby zejména zákazníkům Telenoru a aktuálně má víc než 400 tisíc klientů. Ke konci roku 2018 banka spravovala aktiva ve výši 135 milionů eur.

Sdílet na sociálních sítích

Kopírovat odkaz