Skupina PPF oznamuje příchod dalších manažerských posil v klíčových oblastech
    03/03/2008

Ivana Špiláková

Ředitelkou pro lidské zdroje v PPF a.s. je od 1. 3. 2008 Ivana Špiláková (45). Dosud pracovala v rámci skupiny PPF jako personální ředitelka Home Credit & Finance Bank (HCFB) v Rusku. Před nástupem do HCFB působila ve společnostech Lesy Slovenské republiky, š.p., Team Training International a Prvá stavebná sporiteľňa, a.s., Bratislava. Iveta Volfová, dosavadní HR ředitelka PPF a.s., nastupuje na mateřskou dovolenou.

Jakub Hladík

Do PPF a.s. nastupuje od 1. 3. 2008 Jakub Hladík (36), který bude patřit mezi nejbližší spolupracovníky Jiřího Šmejce, akcionáře skupiny PPF. Absolvent fakulty mezinárodních vztahů pražské VŠE a evropských studií ve francouzském Štrasburku pracoval v odboru protokolu Kanceláře prezidenta republiky (1996-2003). Od roku 2003 působil jako vedoucí kanceláře a tajemník bývalého prezidenta ČR Václava Havla.