Příprava náhledu

PPF získala financování ve výši 1,150 miliardy eur v souvislosti s dohodou o převzetí CME
    28/10/2019

Stáhnout soubor PDF

PPF Group N.V. (“PPF”) oznámila, že prostřednictvím svých dceřiných společností podepsala dohodu se společností Central European Media Enterprises Ltd. (“CME”) o jejím plném převzetí. Akvizice bude financována kombinací vlastních prostředků a seniorního zajištěného akvizičního úvěru 1,150 miliardy eur, který zahrnuje také revolvingový rámec.

Globálními koordinátory strukturovaného financování pro PPF jsou BNP Paribas a Société Générale.

Financování transakce ve výši 1,150 miliardy eur bylo upsáno bankami BNP Paribas, Crédit Agricole CIB, Credit Suisse, HSBC, Société Générale a UniCredit v roli vedoucích aranžérů a bookrunnerů.

Société Générale v rámci transakce vystupuje jako agent financování a Komerční banka jako agent zajištění.

White & Case poskytovala poradenství na straně PPF a Allen & Overy na straně bank - vedoucích aranžérů.