PPF mění název svých firem pro správu nemovitostí a developerské projekty
    05/11/2010

Skupina PPF zahájila proces přejmenování svých organizací pro správu nemovitostí a developerské projekty v ČR, Rusku a dalších jurisdikcích, a to na jednotnou značku PPF Real Estate. Přejmenování české společnosti PPF ECM Advisory, s.r.o. na PPF Real Estate, s.r.o. bylo již ke konci října 2010 dokončeno.

Důvodem přejmenování společností je jejich častá záměna ze strany klientů, obchodních partnerů i médií s firmami ze skupiny ECM Group N.V., zejména s ECM Real Estate Investments. PPF chce tímto krokem dát zřetelně najevo, že jako skupina není s ECM Real Estate Investments („ECM REI“) jakkoli majetkově propojena.

Tržní hodnota aktiv spravovaných PPF Real Estate s.r.o., realitní servisní organizací, se blíží hranici 1,2 miliardy eur. Společnost zajišťuje komplexní servis pro 77 projektů v České republice, Rusku a Číně.