Vážený uživateli, je nám líto, ale Váš prohlížeč nepodporuje plné zobrazení webu. Doporučujeme Vám přejít na jeho aktuálnější verzi (MS Edge) nebo na některý z nejčastějších prohlížečů (Chrome, Firefox, Safari).

PPF Life Insurance: výsledky roku 2018

PPF Life Insurance

1/4/2019 | 2 minuty čtení

Kopírovat odkaz
Již více než 16 let patří životní pojišťovna skupiny PPF k nejvýznamnějším společnostem ve svém segmentu pojišťovacího trhu v Rusku, což potvrzují také výsledky společnosti dosažené v roce 2018:
  • Celkový objem předepsaného pojistného se v roce 2018 meziročně zvýšil o 13 % a dosáhl RUB 3 642 977 000, především díky efektivní činnosti pobočkové (agenturní) sítě pojišťovny po celém území Ruska.
  • Objem nového byznysu vzrostl meziročně o 17 %; ve finančním vyjádření jde o RUB 1 014 779 000 předepsaného pojistného na základě smluv uzavřených v roce 2018.
  • V roce 2018 společnost otevřela 20 nových poboček v 15 regionech (16 městech) Ruska.
  • Celkový počet agentů pojišťovny vzrostl o 23 %.
  • V porovnání s rokem 2017 vzrostl počet pojistných smluv uzavřených klienty pojišťovny o 46 %.
  • Hlavním cílem pojišťovny je chránit plány a tužby jejích klientů. V roce 2018 společnost uvedla na trh hned čtyři nové pojistné produkty zaměřené na finanční podporu v nepředvídatelných situacích spojených s jejich zdravím, mezi něž patří také dlouhodobý program, který přispívá ke zvýšení budoucích příjmů klientů po dosažení důchodového věku. Podobné produkty jsou velmi vhodné pro mladé lidi, kteří se starají o své finanční zajištění do budoucna.
  • Ačkoli PPF Life Insurance v roce 2018 významně investovala, zejména do rozvoje agenturní sítě, společnost dosáhla čistého zisku ve výši RUB 158 033 000.
  • O 10,5 % se v roce 2018 meziročně zvýšil objem pojistných plnění – na RUB 1 141 292 000.

Vít Sedláček, předseda představenstva PPF Life Insurance: „Rok 2018 byl pro naši firmu velmi úspěšný, především z hlediska rozvoje a další expanze. Jsme rádi, že strategie dlouhodobých úspor a jejich ochrany, kterou nabízíme klientům, nachází na ruském trhu pozitivní odezvu. Aby si naši klienti mohli zvolit optimální programy pro tvorbu svého finančního zajištění, uvádíme každým rokem na trh nové pojistné produkty a zároveň zdokonalujeme stávající nabídku. Mnozí občané Ruska již využívají předností klasického životního pojištění, díky čemuž se jim daří zachovat si blahobyt i v různých složitých životních situacích.“

Klienti PPF Life Insurance jsou si jistí stabilitou a perspektivním vývojem společnosti na ruském trhu, neboť již po dobu 6 let potvrzuje vysokou úroveň její finanční spolehlivosti domácí ratingová agentura RAEX (rating ruAA).

Sdílet na sociálních sítích

Kopírovat odkaz