PPF Life Insurance se v roce 2013 zaměřila na prodeje přes agenturní síť
    11/03/2014

Celkový objem předepsaného pojistného (životní pojištění) přes agenturní síť se v roce 2013 zvýšil o 28 %

Společnost PPF Life Insurance zveřejnila výsledky za rok 2013. Objem předepsaného pojistného činil 8,5 mld. rublů a vyplacené pojistné plnění 811,2 mil. rublů. V souladu se svojí strategií společnost úspěšně pokračovala v působení na prioritním a dynamicky se rozvíjejícím trhu životního pojištění: u dlouhodobých produktů spořicího a penzijního životního pojištění činilo pojistné v roce 2013 celkem 2,3 mld. rublů, což je o 35 % více než v roce 2012.
    Objem celkového pojistného z životního pojištění vybraného prostřednictvím agenturní sítě, která je základním prodejním kanálem společnosti, se za rok 2013 zvýšil o 28 % oproti roku 2012 a činil 1,5 mld. rublů.
    Společnost PPF Life Insurance aktivně expandovala do regionů a v roce 2013 otevřela 13 nových zastoupení v 8 nových regionech Ruska.

Vít Sedláček, předseda představenstva společnosti PPF Life Insurance, prohlásil: „Naše společnost nezměnila svoji cílovou orientaci a stále se zaměřuje na rozvíjení klasického segmentu životního pojištění, přičemž navyšuje podíl smluv nesouvisejících s pojištěním úvěrů. V roce 2014 nadále porosteme díky dynamické regionální expanzi sítě prodejců i rozšiřování spolupráce s brokerskými společnostmi a partnerskými bankami v rámci neúvěrového pojištění. Pro dosažení těchto cílů investujeme značné prostředky do vzdělávacích a motivačních programů, rozvíjíme nabídku produktů, aplikujeme nejnovější technologie a zvyšujeme úroveň služeb.“