Příprava náhledu

Oznámení o záměru prodloužení termínu Veřejného návrhu
    22/02/2021

Společnost Tanemo a.s. ze skupiny PPF oznamuje svůj záměr prodloužit termín závaznosti Veřejného návrhu na odkoupení části akcií společnosti MONETA Money Bank, a.s. (dále „MMB“) do 5. března 2021. Tanemo tak reaguje na množící se žádosti akcionářů MMB a správců majetkových podílů v MMB, kteří se během pandemické situace potýkají s delšími termíny pro splnění formálních požadavků pro akceptaci návrhu. Za nyní platných restrikcí proti šíření onemocnění COVID-19 jsou tyto úkony časově náročnější, než bývá obvyklé.

Prodloužení doby závaznosti Veřejného návrhu na odkoupení části akcií MMB společností Tanemo je zcela v souladu s platnou nabídkou, která termín stanovuje na období od 8. února 2021 do 26. února 2021 s možností prodloužení do 5. března 2021, a bude uveřejněna na internetových stránkách MMB a v Obchodním věstníku.