Příprava náhledu

Ivo Nesrovnal se stal novým členem vrcholového vedení PPF
    13/07/2020

Advokát Ivo Nesrovnal se stal předsedou dozorčí rady společnosti PPF a.s. a zároveň členem vrcholového vedení Skupiny na pozici ředitele pro zahraniční vztahy (Chief of External Affairs). Ivo Nesrovnal bude díky svým mnohaletým zkušenostem v mezinárodních, právních, společensko-politických a podnikatelských otázkách zodpovědný primárně za zahraniční vztahy PPF na západních trzích, kde Skupina podniká. Jako advokát již v minulosti se Skupinou spolupracoval na několika projektech a byl také členem představenstva společnosti PPF investiční holding.

Stručný životopis
    JUDr. Ivo Nesrovnal, LL.M.

Vystudoval Právnickou fakultu Univerzity Komenského v Bratislavě, kterou dokončil v roce 1986. Ve studiu pak dále pokračoval na zahraničních univerzitách v Německu, Francii a ve Spojených Státech Amerických (The George Washington University, Washington, D.C.). Po skončení studia pracoval jako aspirant v Ústavu státu a práva Slovenské akademie věd. V devadesátých letech pracoval v kanceláři prezidenta Václava Havla v Praze jako právník. Před vstupem do politiky třináct let spoluřídil pobočku renomované mezinárodní advokátní kanceláře Gleiss Lutz Rechtsanwälte pro Česko a Slovensko, která se zaměřovala zejména na mezinárodní transakce, převzetí, fúze a akvizice, právo Evropské unie a ochranu hospodářské soutěže. Je členem Slovenské a České advokátní komory. V letech 2014–2018 byl prvním přímo zvoleným nezávislým primátorem Bratislavy.