Iveta Volfová novou ředitelkou lidských zdrojů PPF a.s.
    19/09/2006

Novou ředitelkou lidských zdrojů PPF a.s. je od 18.9. Iveta Volfová. Od ledna letošního roku pracovala pro skupinu PPF na optimalizaci řízení lidských zdrojů v Home Credit and Finance Bank v Rusku.

Předtím působila od roku 1996 v T-Mobile na pozici ředitelky lidských zdrojů, kdy v posledním roce vykonávala svoji činnost v T-Mobile Velká Británie.

Ivetě Volfové je letos 36 let, vystudovala VŠE Praha, Fakulta řízení, je vdaná a má sedmiletého syna.

Ke své nové pozici říká:
    „Skupina PPF mě zaujala svým mezinárodním rozsahem a ambicemi dalšího rozvoje. Vážím si toho, že mohu být součástí úspěšného týmu a podílet se na vytváření strategie v oblasti lidských zdrojů.“

Dosavadní Ředitelka lidských zdrojů Taťána Panýrová, která svůj post zastávala od roku 2002, se rozhodla věnovat poradenské činnosti v oblasti lidských zdrojů a marketingu.

Pozn. pro editory
    Mezinárodní finanční skupina PPF spravuje aktiva v hodnotě více než 220 miliard Kč a za loňský rok měla čistý zisk 5,432 miliardy Kč. Skupinu tvoří například Česká pojišťovna, Penzijní fond ČP, skupina Home Credit a specializované společnosti zabezpečující komplexní servis spojený se správou majetku. PPF rozvíjí své aktivity v regionu střední a východní Evropy, na Ukrajině, v Kazachstánu, v Číně a ve Vietnamu a je vlastníkem řady finančních institucí, které v oblasti svého působení patří k nejvýznamnějším.

Pro další informace kontaktujte:

Dita Fuchsová
    tisková mluvčí PPF