Developerská společnost PPF Real Estate Russia otevřela druhý velký projekt v oblasti komerčních nemovitostí v Rusku – obchodní a zábavní centrum Jarmarka v Astrachani
    25/11/2011

Generálním investorem projektu je společnost PPF Real Estate Russia – developer, investor a odborný konzultant v oblasti realit. Společnost spravuje nemovitosti v portfoliu skupiny PPF i řadu objektů ve vlastnictví jiných společností.

Celková plocha OC Jarmarka představuje 81 000 m2 a rozkládá se na 5 podlažích, z nichž čtvrté a páté tvoří parkoviště se 700 parkovacími místy. Hlavními nájemci OC jsou hypermarket O’KEJ, prodejna elektroniky a domácích spotřebičů M. Video, obchod se sportovními potřebami Sportmaster, kino Kinomaks, prodejna dětského zboží Dětskij mir, obchod s domácími potřebami Ujuterra a dětské zábavní centrum. V obchodním centru Jarmarka otevřou své první prodejny v tomto městě mnohé známé mezinárodní značky – Mango, Reserved, СOLLIN'S, Befree, Henderson, Motivi, Waggon, Zarina, Mohito, Cropp Town, House, Love Republiс, Camaieu, Celio, Six, Women’s Secret, Intimissimi, Calzedonia a řada dalších. Soupis nájemců zahrnuje představitele největších zahraničních i celoruských (federálních) maloobchodních prodejců, kteří nabízejí širokou škálu zboží a služeb.

Výkonný ředitel PPF Real Estate Russia Tomáš Laštovka prohlásil: „V první fázi rozvoje velkých projektů komerčních nemovitostí v Rusku jsme vsadili na regiony, což se ukázalo jako správné. Obrovský zájem návštěvníků o naše první obchodní a zábavní centrum M5 Mall v Rjazani svědčí o tom, že o nabídku zboží a služeb podle nejvyšších evropských standardů je v ruských regionech zájem. Podle těchto standardů je postaveno i centrum Jarmarka v Astrachani, které má výhodu v tom, že leží v samém centru města, v těsném sousedství vlakového i autobusového nádraží.“